Znak jakości
Napisz e-mail

Napisz e-mail
sklep@cudownelampy.pl

Napisz e-mail

Twoje zakupy

Menu
Zamów przez telefon

Komentarze, opinie

Opinie o naszym sklepie mogą Państwo zobaczyć na tej stronie lub na niezależnym serwisie  Opineo.pl

Opineo.pl - na tym serwisie posiadamy najwięcej opinii o sklepie jak i produktach kupowanych przez naszych klientów..

aby zobaczyć opinie w serwisie opineo.pl prosimy o kliknięcie w poniższy baner

Opinie o CudowneLampy.pl Nowoczesne oświetlenie domowe na Opineo.pl 

Poniżej zestawienie opin z ostatnich 12 miesięcy w serwisie opineo

Ocena Cudownelampy.pl - Opineo.pl 

  • Arotan

    2017-04-26

    Najwyższa nota. Wszystko zgodnie z życzeniem

  • Przemek

    2017-04-28

    Bardzo miłe zaskoczenie gdy na następny dzień od złożenia zamówienia kurier przyjechał z zamówioną lampą. Bardzo polecam !

  • Renia

    2017-05-05

    Ekspresowa wysyłka, wszystko sprawnie i pięknie. Umożliwiono mi zwrot jednej lampy po terminie. Bardzo polecam!

  • Nieznajomy

    2017-05-10

    Polecam

  • Dave

    2017-05-21

    Zadowolony z zakupów.

  • Magda

    2017-06-13

    Towar zgodny z zamówieniem, szybko wysłany. polecam

  • Maolo

    2017-07-08

    Świetna obsługa, skorzystam jeszcze wielokrotnie!

  • Helena Zdrojkiewicz

    2017-08-29

    Bardzo polecam zakupy w tym sklepie, przesyłka ekspresowa i co najważniejsze bardzo dobrze zabezpieczona

  • Cezary

    2017-09-22

    Rewelacja, błyskawiczna przesyłka.Polecam!

  • Janek

    2017-10-06

    Ok

  • Helena

    2018-01-26

    Zadowolona z zakupów

  • Ala

    2018-09-06

    Obsługa na najwyższym poziomie, przesyłka ekspresowa!

  • Danuta

    2018-11-17

    Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Obsługa na najwyższym poziomie, na pochwałe zasługuje Pan Tomek, który zwiększył mi rabat, ponadto przemiły człowiek.

  • Kasia

    2019-01-17

    Ok, polecam

  • Kurasowa

    2019-02-01

    Profesjonalna i szybka obsługa, po zapłaceniu o godzinie 11, towar dostaliśmy nastepnego dnia o 13.00. Napewno skorzystam z ich asortymentu.

  • Paulina

    2019-02-01

    Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Cudowne Lampy. To co urzekło mnie już na samym początku to świetne podejście do Klienta. Potrzebowałam lampy na następny dzień i pomimo, iż w sklepie jest zasada, że lampy wysyłają do Klientów po około dwóch dniach, do mnie wysłali jeszcze tego samego kiedy otrzymali przelew na konto. Uratowali mi w ten sposób skórę, bo musiałam mieć tę lampę dosłownie natychmiast. Nie robili mi żadnego problemu, wręcz widać było, że chętnie pomogą. Osoba, z którą się kontaktowałam była niezmiernie miła i pomocna. Dzięki tej niesamowitej obsłudze poczułam się wyjątkowo. W innych sklepach robili mnóstwo problemów z natychmiastową wysyłką, gdyż nie chciało się im zamówić kuriera i spakować lampy tego samego dnia. Sam produkt dotarł do mnie w stanie nienaruszonym, pięknie oświetla mieszkanie i stanowi jego ozdobę. Nie wystawiam z reguły opinii po zakupie internetowym, bo nie mam na to czasu, ale w 100% polecam sklep Cudowne lampy, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tak wysokim poziomem obsługi i indywidualnym podejściem do każdego klienta. Bardzo Państwu dziękuję za pomoc :-)

  • Anonim

    2019-02-21

    Szukałam konkretnej lampy i tylko w tym sklepie ją znalazłam. Dziękuje

  • Kober

    2019-03-07

    Bezproblemowe zamówienie, szybka dostawa, towar zgodny z opisami na stronie internetowej, ceny niskie, dostawa bardzo szybka. Polecam

  • Katia P

    2019-04-12

    Ekspresowa wysyłka i dobra komunikacja

  • KAROLINA

    2019-05-16

    Wszystko przebiegło sprawnie. Towar zgodny z opisem i bardzo miła obsługa. Napewno jeszcze dokonam zakupu w tym sklepie.

  • Adrianna

    2019-12-04

    Szybko zrealizowane zamówienie, bardzo miła obsługa

  • Joanna

    2020-02-14

    Sklep na najwyzszym poziomie, swietny kontakt i pomoc w razie potrzeby. Wracam tu juz kolejny i nie ostatni raz. Szczerze polecam :)

  • Kisiel A

    2020-04-18

    Jestem bardzo zadowolona z zakupu, do paczki dołączone bardzo ładne podziękowanie za zakupy. Polecam

  • Rafał

    2020-04-22

    Bardzo dobry kontakt. Pełen profesjonalizm. Miła karteczka z podziękowaniem za zakup. POLECAM!

  • Klient

    2020-05-15

    Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, miły kontakt

  • Anonim

    2020-06-23

    Super sklep, super ceny, super obsługa!

  • Aleksander

    2020-09-14

    Wszystko co potrzeba w jednym miejscu i niesamowicie szybka dostawa!! Polecam:)

  • Klient111

    2020-09-30

    Bardzo miła i pomocna obługa. System szynowy pięknie prezentuje się w salonie!

  • Iwona S.

    2020-10-29

    Polecam zakupy w sklepie cudowne lampy

  • Natalia

    2020-11-04

    Obsługa sklepu bardzo pomocna. Pan Tomek pomógł "skomponować" mój system szynowy - JEST PIĘKNIE!

  • Klient900

    2020-11-19

    Super sklep, super obsługa, super zapakowana lampa,. Paczka zabezpieczona tak, że kurier mógł nią rzucać i nic nie mogło się uszkodzić! (gruby dodatkowy karton, folia bąbelkowa) Polecam

  • Aneta Pestka

    2020-12-13

    Wszystko bardzo sprawnie. Bezproblemowy i miły kontakt. Serdecznie polecam

  • Judyta

    2021-02-01

    Jestem pod wielkim wrażeniem, szybka przesyłka, paczka super zabezpieczona, towar cudowny, wszystko sprawne, serdecznie polecam :))

  • Darek

    2021-03-17

    Zakupy w 100% udane.

  • Zadowolony klient

    2021-04-01

    Zamówienie zrealizowane w deklarowanym terminie, jestem zadowolony

  • Dorota Łęgowik

    2021-05-06

    Jestem tak zadowolona z zakupów w tym sklepie, że wystawiam opinie gdzie się da. Takiej miłej i fachowej obsługi nie spotkałam. Pomoc w doborze lamp jak i rabat był mega zaskoczeniem. W dzisiejszych czasach trzeba chwalić takie sklepy

  • Dorota Ł

    2021-07-14

    Bardzo zadowolona jestem z zakupów w tym sklepie

  • Bożena

    2021-08-02

    Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie

  • Leszek

    2021-09-02

    Wszystko profesjonalnie - śmiało mogę polecić

  • Ewa

    2021-09-18

    Produkt zgodny z zamówieniem, przesyłka jak zwykle szybka. Polecam

  • Kasia

    2021-09-29

    Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Na każdym etapie zamówienia informacja email

  • Karola

    2021-10-26

    Szybko, sprawnie

  • Iwona K

    2021-11-04

    Super firma perfekcyjne zapakowanie towaru, zgodne z zamówieniem